EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.1.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Crimson Sun, Awake Again, Keoma

Kaaosklubi: Crimson Sun, Awake Again, Keoma Liput

Kaaosklubi aloittaa uuden vuosikymmenen räväkästi modernimman metallin parissa, ja samalla saadaan konseptin lauteille ensimmäinen levyjulkkarikeikka, kun Crimson Sun julkaisee uuden levynsä Fates 24.1.2020 ja saapuu sen myötä Bar Looseen esiintymään.

Ajankohtaista ja nousevaa melodista metallia saadaan illassa tuutin täydeltä, sillä lämppäreiksi iltaan saapuu myös naisvetoinen yhtye Keoma, sekä Wackenissakin soittanut Awake Again.

Crimson Sun
Festareita ja Keski-Eurooppaakin kiertänyt modernin melodisen metallin lähettiläs Crimson Sun palaa pitkältä levytystauolta ja julkaisee 24. tammikuuta odotetun kakkosalbuminsa. Fates nimeä kantavan levyn kappaleista päästään nauttimaan ensimmäistä kertaa livenä Bar Loosessa. Luvassa on totuttuun tapaan energistä meininkiä, valtavia soundimaailmoja ja musiikillinen tunteiden vuoristorata.

Crimson Sun - We Are One
https://www.youtube.com/watch?v=Je3LKo3PHJM

Awake Again
Turkulaisen Awake Again -yhtyeen musiikissa yhdistyvät suuret melodiat, elektroniset soundit, raskaat riffit ja kulkutaudin lailla tarttuva energia. Yhtye voitti kansainvälisen Wacken Metal Battle -bändikilpailun Suomen osion Nummirockissa juhannuksena 2018, jonka myötä yhtye pääsi esiintymään Saksaan legendaariselle Wacken Open Air -festivaalille.
Syksyllä 2018 Spinefarm Records julkaisi yhtyeen singlet Below ja Dark Horse, joista molemmat saivat radiosoittoa mm. YleX:llä ja Radio Rockilla. Tähän päivään mennessä yhtye on soittanut yli 100 keikkaa ja kerännyt yli miljoona streamia.

Awake Again - Below
https://www.youtube.com/watch?v=R_UuLpO-81U

Keoma
Maailmankaikkeuden mystiikasta ammentava hybridimetalliyhtye Keoma palaa innokkaana keikkalavoille uuden solistin kanssa. Keoma nousi laajemman yleisön suosioon voitettuaan vuoden 2018 Tuska-Torstai -kilpailun ja ottamalla haltuunsa Tuskan Inferno-stagen sekä myöhemmin myös Tavastian lauteet.
Bändin Synthesis-debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2016, ja tällä hetkellä yhtye on työstämässä uutta musiikkia julkaistavaksi vuoden 2020 aikana.

Keoma - Bloodstar
https://www.youtube.com/watch?v=v6_XJHBwEzk

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Showtime:
21.00 ovet
21.30 Keoma
22.15 Awake Again
23.00 Crimson Sun

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 31.1.2020 21:00.