EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.10.2021  /  Viihdemaailma Ilona  /  Oulu

Kaamos Kabaree - Pohjois-Suomen burleskifestivaali

Kaamos Kabaree - Pohjois-Suomen burleskifestivaali Liput

Pohjois-Suomen burleskifestivaali Kaamos Kabaree valloittaa jo viidettä vuotta peräkkäin Oulun Ilonan lavan! Tämä upea burleskispektaakkeli on tuonut Suomen suurimpia burleskitaivaan tähtiä yhteen paikallisten lahjakkuuksien kanssa, eikä tämäkään kerta ole vähemmän kimaltava! ✨ Tarjolla on tuttuun tapaan 16 huikaisevaa esitystä, vuodenaikaan sopivaa suloisen synkkää tunnelmaa, pukukilpailu sekä upeita yhteistyökumppaneita erityisine Kaamos Kabareelle kuratoituine tarjontoineen.

Pue siis päällesi hieman Halloweeniä, ripaus röyhelöä ja kahmaisu kabareeta, ja tule nauttimaan Pohjois-Suomen vuoden suurimmasta burleskispektaakkelista!

Lavalla nähdään:

HARLEY QUEEN (SWE)
THE RAVISHING SHANGRI-LA RUBIES (HKI)
TINKERBELL (HKI)
TURRRBO CHERRY (HKI)
VEDA DECADENZA (HKI)
BLUT VENDEMANN (HKI)
HASARD LE SIN (HKI)
LUX DODGY (HKI)
HASARD DELUX (HKI)
ROSETTA SWEET (JKL)
FUCKERY VON FLESH (HKI)
LALA L'MORE
RUBY LA ROUGE
OSCAR & SALOME
THE CRUEL-LA-LA'S
LALA'S FOLLIES

Illan juontaa upea tähti-hostimme Zaza Wonder ja pickupeina nähdään lava-avustajakonkarit Miss Blueberry Pie ja Dona Catnip.

Pidätämme oikeuden lineupin ja aikataulun muutoksiin vallitsevan maailmantilanteen vuoksi. Tapahtumassa on huolehdittu parhaalla mahdollisella tavalla yleisön turvallisuudesta - ethän saavu paikalle kipeänä. Suosittelemme lämpimästi maskin käyttöä tapahtumassamme.

Facebook

www.kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Esityksen kesto 3,5 h

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn 6 henkilölle sekä istumapaikat loosseissa lavan läheisyydessä.
 

Myynti loppuu 9.10.2021 19:30.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot