EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 6.2.2020  /  Poppari  /  Jyväskylä

Jyväskylän Talvi: Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius

Jyväskylän Talvi: Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius Liput

SERENADI HETEKALLE

- Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius suomalaisen huumorimusiikin juurilla -

Suomen täyttäessä 100 vuotta Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius löivät musiikilliset hynttyynsä yhteen. Tuloksena huumoripitoinen lauluilta joka sisältää suomalaista kupletti- ja laulelmaperinnettä 1900-luvun alusta meidän päiviimme saakka. Esiintyjäkaksikko kertoo - rennolla meiningillä - myös laulujen taustoista ja tekijöistä.

Suomalaisen huumorimusiikin juuret löytynevät jo vanhoista arkkiveisuista, mutta varsinaisia alan pioneereja olivat muun muassa Rafu Ramstedt ja J. Alfred Tanner. Esityksen muista lauluntekijöistä mainittakoon Hiski Salomaa, Veikko Lavi, Reino Helismaa ja Toivo Kärki. Ohjelmassa saatetaan kuulla myös Perkoilan omaa tuotantoa.

Mikko Perkoila, laulu ja kitara | Jani Uhlenius, harmonikka ja laulu

 

Jyväskylän Talvi on ensimmäisen kerran järjestetty 1969. Tämä on toinen perättäinen vuosi, jolloin Jyväskylän Talvi tekee ravintola Popparin kanssa yhteistyötä. 3.2.-8.2.2020 on eri esiintyjiä Jyväskylän Talvikubissa. Katso kaikki Popparin nettisivuilta!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Showtime 19:30