EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.2.2020  /  Poppari  /  Jyväskylä

Jyväskylän Talvi: 4Clazz

Jyväskylän Talvi: 4Clazz Liput

4Clazz! On Heli Siekkisen (harmonikka), Jenny Villasen (huilu), Eero Ignatiuksen (basso) ja Xavi Costellón (rummut) muodostama kokoonpano, jonka soitto ja ohjelmistot ovat vertaansa vailla. Soittajien vahva
osaaminen klassisen musiikin parissa yhdistettynä kykyyn irrotella myös improvisoidun musiikin parissa takaa kuulijoille hauskoja ja tunteikkaitakin hetkiä. Heliä lukuun ottamatta yhtyeen jäsenet ovat
Helsingin kaupunginorkesterin soittajia sekä monipuolisesti musiikin kentällä toimivia muusikoita. Heli toimii freelancerina, koska kaupunginorkesteri ei ole vielä halunnut hanuristia riveihinsä.

Kokoonpano on harvinainen ja tästä syystä ohjelmisto on kokonaan heidän itselleen sovittamaa. Kaikki sai alkunsa Claude Bollingin jazz-sarjoista, jotka yhdistävät hauskalla tavalla klassista ja jazzmusiikkia. Genrejen sekoittelu onkin kokoonpanon tavoitteena ja he tarttuvat uskaliaasti niin klassisen kuin vaikka rock-musiikinkin teoksiin, tehden niistä omia versioitaan. Tuloksena on hauskaa, valloittavaa ja ennen kuulematonta musiikin kanssa leikittelyä.

4Clazz! esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa aina konserttilavoilta klubi-iltoihin, sulattaen yleisön sydämet ja saaden hymyn heidän huulilleen.

 

Jyväskylän Talvi on ensimmäisen kerran järjestetty 1969. Tämä on toinen perättäinen vuosi, jolloin Jyväskylän Talvi tekee ravintola Popparin kanssa yhteistyötä. 3.2.-8.2.2020 on eri esiintyjiä Jyväskylän Talvikubissa. Katso kaikki Popparin nettisivuilta!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00