EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.11.2020  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Jyväskylä Sinfonia, Santé!

Jyväskylä Sinfonia, Santé! Liput

Jyväskylä Sinfonia: Santé! Suolahtisalissa to 26.11. klo 18:00

Kapellimestari: Dylan Corlay
Solistina: Alexis Roman
Dylan Corlay, kapellimestari
Alexis Roman, huilu
Antonín Dvořák: Tšekkiläinen sarja
Maurice Thiriet: Huilukonsertto
W. A. Mozart: Sinfonia nro 41, Jupiter
 
Jyväskylä Sinfonian soolohuilisti Alexis Roman on lunastanut paikkansa niin yleisön kuin kollegojen sydämissä sielukkaalla ja helmeilevällä soitollaan, joka tuo tuulahduksen etelämaalaista eloisuutta arktiseen kaamokseen. On kuitenkin tullut aika jättää hänelle jäähyväiset, sillä Alexis on valittu Suomen Kansallisoopperan soolohuilistiksi. Päästetään siis Alexis vielä kerran estradille tulkitsemaan sen, minkä juuri hän näillä selkosilla parhaiten taitaa - eli ranskalaisen huilukonserton. Maurice Thiriet on paremmin tunnettu elokuva- ja balettimusiikin säveltäjänä; niinpä hänen konserttonsakin tulvii siroa välittömyyttä ja kuplivaa viehkeyttä kuin lasillinen samppanjaa gallialaisessa kevätauringossa. Très bien!
 
Konsertin saapuu johtamaan Alexis'n maanmies Dylan Corlay, joka tuli tutuksi suomalaisille muutama vuosi sitten Jorma Panula -kapellimestarikilpailun voittajana. Hän tuo illan bukeehen tuulahdukset hieman idempää, Mozartin majesteettista wieniläistä eleganssia sekä Dvořákin tujua böömiläistä rustiikkisuutta. Jos tämä cocktail ei humallutakaan, niin ainakin se tuo hymyn huulille ja saa syyssateetkin skoolaamaan!
 
Konsertti on uusinta edellisen päivän samansisältöisestä konsertista Jyväskylässä. Jyväskylä Sinfonia on saanut avustusta konserttivierailuihin opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Konsertti järjestetään yhteistyössä Äänekosken kulttuuritoimen kanssa.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

17:40 Ovet
18:00 Showtime

Myynti loppuu 26.11.2020 17:00.