EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26. - La 27.8.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

JYTÄKESÄ GO-GO

JYTÄKESÄ GO-GO Liput

JYTÄKESÄ GO-GO liput & info

Jytäkesä Go-Go on Helsingin Suvilahdessa 26.-27.8. järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu tämän hetken parhaista jytärock- ja kitarabändeistä, sekä muutamasta päräyttävästä puhelauluesiintyjästä.

Koronaviruksen takia useaan otteeseen siirretty Jytäkesä Go-Go järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta siitä on tarkoitus tehdä jatkossa vuosittain toistuva festivaali Helsingin tapahtumakentälle.

Jytäkesä Go-Go:ssa lavalle nousee tänä vuonna kaikein kaikkiaan 22 yhtyettä ja artistia, joista viimeisimmät kiinnitykset ovat tämän hetken suosituimpiin livebändeihin lukeutuva Ursus Factory, kesäkuussa uuden levyn julkaiseva Mara Balls sekä viime vuonna comebackin tehnyt Lehtivihreät.

Tapahtuman aikaisempia julkaistuja artisteja ovat muiden muassa koko kansan suosikki Atomirotta, stadilaisen rockin siirtolohkareisiin jo vuosikausia lukeutunut The Flaming Sideburns, tummanpuhuva ja melankolissävytteinen suomirock-yhtye Lasten Hautausmaa sekä virtuoosimaista iloittelua maestro Matti Mikkolan johdolla tarjoileva post-progressiivinen Saimaa.

Näiden lisäksi lavalle nousevat myös kotimaisen indierockin kärkinimiin kuuluvat TEKSTI-TV 666, Litku Klemetti ja Räjäyttäjät, vuosien mittaisiksi venyneiltä keikkatauoiltaan paluun lavoille tekevät vanhan liiton nimet Anal Thunder ja Hybrid Children sekä lukuisat muut loistavat yhtyeet.

Kitarabändien lisäksi tapahtumassa nähdään myös suomiräpin pitkän linjan legendaarisiin nimiin lukeutuvat Tuomio ja Kone, Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen sekä Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki.

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen katokseen nousevasta päälavasta, ulkona sijaitsevasta hieman pienemmästä kakkoslavasta sekä sisätiloissa sijaitsevasta klubilavasta. Livekeikkojen lisäksi tapahtumassa esiintyy useita DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi monipuolisesti ja katkeamatta koko tapahtuman ajan.

Hyvän musiikin lisäksi tapahtumassa on myös tarjolla laaja ja monipuolinen kattaus erilaisia ruoka-, juoma- ja myyntikojuja.

Jytäkesä Go-Go 2022 artistit

Anal Thunder, Atomirotta, Black Magic Six, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, The Flaming Sideburns, Flippipuisto, Hybrid Children, Joni Ekman & Koira, Jukka Nousiainen & Kumpp., Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Lasten Hautausmaa, Lehtivihreät, Litku Klemetti, Mara Balls, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar Nightfighters, Nykyaika, Nyrkkitappelu, Räjäyttäjät, Saimaa, TEKSTI-TV 666, Tuomio & Kone ja Ursus Factory.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä TMH Productions Oy ja Anything Go-Go’s Oy.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 15:00
Myynti loppuu 26.8.2022 15:00.