EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.9.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

JYTÄKESÄ GO-GO

JYTÄKESÄ GO-GO Liput

JYTÄKESÄ GO-GO liput & info

Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 4.9.2021.

Tapahtuma siirretään syyskuun alkuun, koska uskomme ja toivomme, että silloin tapahtuma pystytään viemään läpi normaalisti alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kaikki aiemmin ostetut ennakkoliput käyvät edelleen sellaisenaan korvaavaan festaripäivään. Ennakkolippujen palautus oli mahdollista 18.6.2021 saakka.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!


***
Helsingin tapahtumakesä paketoidaan Suvilahden kentällä lauantaina 4. syyskuuta, kun viime vuodelta koronan takia siirtynyt Jytäkesä Go-Go -musiikkifestivaali vihdoin toteutuu. Tapahtuman artistikattaus on 17 aktin napakka kattaus kotimaista punkia, rockia ja sähkökitaramusiikkia, puhelauluosuuksia unohtamatta.

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen katokseen nousevasta päälavasta, ulkona sijaitsevasta hieman pienemmästä kakkoslavasta sekä sisätiloissa sijaitsevasta klubilavasta.


Jytäkesä Go-Go 2021:

Esiintyjät:
Atomirotta, The Flaming Sideburns, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Tuomio & Kone, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Nykyaika, Nyrkkitappelu, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki

Pää kii -yhtye ei esiinny tapahtumassa. Jytäkesä Go-Go -festivaali sanoutuu irti kaikenlaisesta väkivallasta, syrjinnästä, misogyniasta ja ahdistelusta. Festivaalin tarkoitus on olla iloinen juhla, jossa kaikki voivat nauttia musiikista ja sen tuomista hyvistä fiiliksistä, vapaasti ja turvallisesti. Jos koet minkäänlaista ahdistelua tai muuta paskaa käytöstä, älä pelkää ilmoittaa siitä järjestyksenvalvojille tai festivaalityöntekijöille. Jos et osaa juhlia muita vieraita kunnioittaen, älä tule paikalle.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suvilahti TBA sekä TMH Productions Oy.  

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 15:00

Portit klo 15.

 

Myynti loppuu 4.9.2021 15:00.