EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.9.2020  /  Suvilahti  /  Helsinki

JYTÄKESÄ GO-GO

JYTÄKESÄ GO-GO Liput

JYTÄKESÄ GO-GO ON TAAS GO-GO! 

Jytäkesä Go-Go siirtyy alkusyksyyn ja tapahtuman uusi ajankohta on lauantai 5.9. Tapahtumapaikka, artistikattaus ja aikaisemmat suunnitelmat pysyvät samoina paria pientä muutosta lukuunottamatta. Asa & Band ja Tuomio & Kone eivät valitettavasti pääse syksyllä enää mukaan, mutta korvaaviksi artisteiksi saatiin hankittua Laineen Kasperi & Palava Kaupunki sekä Edu Kehäkettunen & Setä Koponen.

Aikaisemmin ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan festaripäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 14.4. mennessä.

Erikoishintaisten Early Bird -lippujen myyntiä jatketaan toukokuun loppuun ja liput palautuvat myyntiin tällä kellonlyömällä!

Lippujen palautus:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai 2,50 € käsittelymaksun per lippu.

 

Voikaa hyvin ja pitäkää toisistanne huolta!

 

Monipuolisen artistikattauksen lisäksi tapahtuman musiikista vastaa joukko erilaisia DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi koko ajan ympäri tapahtuma-aluetta. 

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen telttaan nousevasta päälavasta sekä Suvilahti TBA:n ja Tiivistämön tiloissa sijaitsevista pienemmistä klubilavoista, jotka pitävät huolen siitä, että sadetta tai huonoa säätä ei tarvitse pelätä. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suvilahti TBA sekä TMH Productions Oy.  

Jytäkesä Go Go Helsingin Suvilahdessa lauantaina 5.9.:
Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go, Nykyaika, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 15:00

Portit klo 15. Alue auki klo 02 saakka. 

Päälava on ulkona teltassa, jossa soitto soi klo 22 saakka. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu sisätiloissa Tiivistämössä ja Suvilahti TBA:lla.

 

Myynti loppuu 5.9.2020 15:00.