EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26. - La 27.7.2024  /  Suvilahti  /  Helsinki

Jytäkesä Go-Go 2024

Jytäkesä Go-Go 2024 Liput

JYTÄKESÄ GO-GO:n PÄIVÄKOHTAISET LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ

Rockfestivaali Jytäkesä Go-Go järjestetään jo kolmannen kerran Helsingin Suvilahdessa 26.-27.7.2024. Kaksipäiväisessä tapahtumassa nähdään jälleen yli 30 esiintyjän laaja ja monipuolinen läpileikkaus vanhoista konkareista uusiin ja mielenkiintoisiin nimiin. Tapahtuman päiväkohtaiset esiintyjät on nyt julkaistu ja yhden päivän liput ovat myynnissä.

Perjantain pääesiintyjänä nähdään viime vuonna odotetun paluun tehnyt ruotsalainen kulttiyhtye The Soundtrack Of Our Lives karismaattisen laulaja Ebbot Lundbergin johdolla. Psykedeelistä rockia ja melodista poppia musiikissaan yhdistelevä T.S.O.O.L. muistetaan ennen kaikkea vuoden 2001 Grammy-ehdokkuuden saaneesta mestariteoksestaan Behind The Music.

Perjantaina esiintyvät myös Atomirotta, Lasten Hautausmaa, Asa Bäänd II, Dave Lindholm, Balls, Hola Ghost, Kissa, Kivesveto Go Go, Ystävät, Kaleidobolt, good boys, Rokets ja The Whistleblower.

Lauantain pääesiintyjänä lavalle nousee JJylli & Kuoppis - Music Of Kingston Wall, joka puhaltaa legendaarisen ja mystisen Kingston Wallin musiikin henkiin lähes 30 vuotta bändin viimeisen keikan jälkeen. Yhtyeen kivijalan muodostavat Kingston Wallin alkuperäisjäseniin kuuluneet basisti Jukka Jylli ja rumpali Sami Kuoppamäki, joiden lisäksi kokoonpanoa täydentävät Jesper Anastasiadis (laulu, kitara ja perkussiot), Juhani Grönroos (kitara), Esa Holopainen (kitara) sekä Mikko Von Hertzen (laulu, kitara ja perkussiot).

Lauantain muut esiintyjät ovat Litku Klemetti, Maustetytöt, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Clifters, Hidria Spacefolk, Nyrkkitappelu, Jukka Nousiainen Trio, Jolly Jumpers, The Valkyrians, Suad, God Given Ass, Hunters, Piirpauke, Moshimoshi, Suistamon Sähkö ja Fox Confession.

Lisätiedot: www.jytakesagogo.com

jytakesagogo.com/


Ikäraja: K-18

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Liput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, jolla pääsee poistumaan välillä alueelta ja palaamaan takaisin. Irrotettu ranneke on mitätön.

Alueella on pyörätuolikorokkeet isoimpien lavojen luona. Avustaja pääsee lipun ostaneen avustettavan mukana veloituksetta.