EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.2.2023  /  Rautajärven Rautahovi  /  Rautajärvi

Jytää ja Jazzia - Jukka Nousiainen / Jahnukaiset

Jytää ja Jazzia - Jukka Nousiainen / Jahnukaiset Liput

Rautahovissa ensimmäistä kertaa järjestettävä Jytää ja Jazzia tuo esiintymislavalle kaksi toisistaan poikkevaa mutta silti yhteen nivoutuvaa esiintyjää. Jukka Nousiainen on hankkinut kannuksensa loistavilla biiseillään, riemukkaalla lavaesiintymisellään sekä kovalla keikkatahdilla aina Jukka & Jytämimmeistä, Räjäyttäjien kautta soolokeikoille. Tunnelma ja meno on taattu kun Nousiainen roihuaa.

Jahnukaiset on todellinen suomalaisen Jazzin / Bebopin tyylitaituri niin äänitteillä kun lavalla. Monen alan ammattilaisista koostuva bändi saa kuuliansa loistavalle tuulelle ja pistää jalan vippaamaan. Sarjakuvataiteilija Jukka Tilsan soittama klarinetti, soolosoittimena on vertaansa vailla. Korvakarkkia siis tiedossa.

Facebook

www.rautajarvirock.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä myös ovella, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Myynti loppuu 25.2.2023 19:00.
Rautajärven Rautahovi
Rautajärventie 30, 36910, Rautajärvi