EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7. - La 9.7.2022  /  Himos Park  /  Jämsä

Jysäri 2022

Jysäri 2022 Liput

JYSÄRI 2022 - LIPUT & INFO

Suomen suurin ysärifestivaali Jysäri juhlitaan kolmipäiväisenä 7.-9.7.2022!

Jysäri Festivaalin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään saksalainen elektronisen popmusiikin jättiläinen Scooter. Muita esiintyjiä ovat muun muassa paljon toivottu elektronisen musiikin hittinikkari DJ BoBo, naapurimaa Ruotsin ylpeys ja pyroilla tykittävä E-Type, brittiläinen reggaerytmejä poppiin ja houseen yhdistelevä Heath Hunter. Mukana ovat myös ruotsalainen You ja Free hiteistään tunnettu La Cream, 25-vuotista uraansa juhlistava Waldo’s People – 25 years special -settinsä kera sekä suurta suosiota Jysäri-yleisön keskuudessa nauttivat dj:t Matti Airaksinen, Oku Luukkainen ja Ice K.
Tarkista Jysärin reilu 20 nimeä sisältävän päiväkohtaisen ohjelma alta!

TORSTAI 7.7.2022
Scooter, Basic Element, Movetron, DJ Sash!, Dj Alligator, Dj Ice K Jysäri Special (esityksessä lasertehosteita), Dj Ice K & Friends: Millennium Project

PERJANTAI 8.7.2022
E-Type, Masterboy & Beatrix Delgado, Heath Hunter, La Cream, Solid Base, PartaMatti Airaksinen, Pandora, Aikakone, Dj Ice K & Friends: Dj Juissi Vinyl Mania

LAUANTAI 9.7.2022
DJ BoBo, Waldo's People (25 years special), Dr Bombay, Daze, Günther, E-Rotic, Mighty44, Oku Luukkainen, Dj Ice K & Friends: Tuottaja Jääskeläinen

Jysäri 2022
Facebook
| Instagram @jysarihimos

www.jysari.fi/


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä
HUOM! VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.


MAJOITUS – JYSÄRIN LEIRINTÄALUE

Jysärin leirintäalue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Leirintäalueella on sekä sähköttömiä että sähköllisiä karavaanipaikkoja, sekä niin sanottuja matkaajapaikkoja busseille ja muille isommille kokonaisuuksille.
Leirintäalueelle on myynnissä telttapaikkoja sekä autopaikkoja teltan viereen. Leirintäalueelle myynnissä myös BOXi Pop-Up -majoituksia.

Jokaisella majoittujalla tulee olla festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti. Eli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.
Lisätiedot: www.jysari.fi/majoitus

BOX-MAJOITUS
Box-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.
Box-majoitus sisältää sängyt ja patjat 2 hengelle, pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Boxi on lukittavissa. Hinta sisältää lisäksi yhden autopaikan parkkialueelta.
BOX-majoitukseen on mahdollista ostaa Peitto, tyyny sekä liinavaatteet lisätuotteena, Boxin oston yhteydessä. Lisäpalveluita ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin toimitamme lisätuotteet.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Jysärin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

KARAVAANILIPPU
Karavaanilipulla voi tuoda leirintäalueelle oman karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

MATKAAJALIPPU
Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

PARKKIPAIKAT

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA
Autopaikkalipulla voi tuoda leirintäalueelle, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille.

PÄIVÄPARKKI
Päiväparkkilipulla voi pysäköidä auton päiväparkkialueelle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.
3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

WC-RANNEKKEET

WC-RANNEKKEET
Ranneke oikeuttaa käyttämään Himoksen vesiwc-tiloja eli Suomen vihreimpiä vessoja. Vesiwc:t sijaitsevat Terassiravintola Riemun alimmassa kerroksessa.

FESTARIBUSSI

FESTARIBUSSIRANNEKE
Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.