EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8. - La 10.7.2021  /  Himos Park  /  Jämsä

Jysäri 2021

Jysäri 2021 Liput

Jysäri 2022 - Liput myynnissä nyt!

www.tiketti.fi/Jysari

JYSÄRI 2021 - LIPUT & INFO

Jysäri juhlitaan heinäkuussa 2021!

Näitä uutisia on odotettu kohta kaksi vuotta – Jysäri on taas irti heinäkuussa, ja meillähän on tilaa tampata!

Jysäri toteutetaan tänä vuonna erikoisjärjestelyin turvallisuussyistä. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on mitoitettu HitMix-stagen tuliseen ysärispektaakkeliin, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja.

To 8.7.2021
Waldo’s People, Movetron, Chorale, Pasi ja Anssi, Portion Boys, Dj Ice K

Pe 9.7.2021

E-Type, Aikakone, PartaMatti Airaksinen, Millennium Project, Dj Ice K, Dj Juissi Vinyl Mania

La 10.7.2021

Basic Element, Solid Base, Pandora, Mighty 44, Dj Oku Luukkainen, Dj Ice K, Tuottaja Jääskeläinen

Aikataulut löydät tästä.


Tää tulee olemaan kesän kovin ysärijuhla, vain nopeimmat ehtivät mukaan! Kerromme paljon tapahtumainfoa ja turvallisuustietoa tapahtuman lähestyessä somessa ja nettisivuilla, pysy siis kuulolla kanavissa ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen Jysäri-tykitykseen!

Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan myös Jysäri 2021 -tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Karavaani-, matkaajat, autopaikat- ja telttapaikkojen lippu kelpaa myös vuoden 2021 Jysäriin sellaisenaan!

Jysäri 2021
Facebook | Instagram @jysarihimos

www.jysari.fi/


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

HUOM! VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Telttapaikka

Leirintäalueen telttapaikka on telttakohtainen – yksi telttapaikkalippu riittää, riippumatta siitä moniko teltassa majoittuu. Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle.

Autopaikat

Autopaikka on tarkoitettu telttailijoille, jotka tulevat tapahtumaan henkilöauton kanssa. Teltalle tulee ostaa oma telttapaikkalippu ja autolle oma autopaikkalippu. Autopaikkalipulla auton voi tuoda teltan läheisyyteen leirintäalueelle. Autopaikalle voi saapua esimerkiksi henkilöautolla tai pakettiautolla.

Karavaaniliput

Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen karavaanilippu sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Matkaajaliput

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen Matkaajalippu sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään

WC-rannekkeet

Oikeuttavat pääsyn maksullisiin Himos Parkin vesiwc-tiloihin lipussa ilmoitettuna päivänä.

Päiväparkit

Oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä.
Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

Torstain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella torstaista perjantaihin klo 12:00 asti.
Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti.
Lauantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella lauantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.
3 päivän päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella torstaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.

BOX-majoitus

BOXi sisältää:
– sängyt ja patjat kahdelle hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun
– yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
– siivouksen

Ei sisällä:
– festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja niiden tulee olla koko festariajalle (to-su)
– täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan

BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOXi on lukittavissa.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot