EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.12.2018  /  45 Special  /  Oulu

JXO + Sairas T

JXO + Sairas T Liput
Takaisin

Ladataan…

JXO on hip hop -yhtye, johon kuuluu rappäreitten JEREn ja ODEn lisäksi tuottaja / DJ Iisi-I. Suomalaisen rap-musiikin maailmankartalle pari vuotta sitten ponnahtanut JXO on jatkanut huimaa nousukiitoaan yhdeksi UG-rapin kuunnelluimmista ja aktiivisimmin keikkailevista yhtyeistä.
Monipuolinen kolmikko yhdistelee uskottavasti vanhan koulukunnan aitoa ysärisoundia moderneihin elementteihin. Boom bap -henkiset taustat, tekninen flow, ja melodinen äänenkäyttö takaavat kokonaisvaltaisen hip hop -kokemuksen, jota todistetaan parhaimmillaan ainoastaan livenä.
3rd Rail Musicille levyttävä Sairas T on noussut lyhyessä ajassa tämän vuosikymmenen huomionarvoisimpien räppäreiden joukkoon. Hänen kappaleensa Huudit ja Valkoinen käärme ovat molemmat rikkoneet kultarajan. Samoin avausviikollaan Suomen virallisen albumilistan toiseksi myydyimmäksi levyksi singahtanut Delirium-albumi on saavuttanut kultaa.

Naamion takaa löytyy Kotkassa varttunut, mutta sittemmin helsinkiläistynyt artisti, joka kuuluu myös Pohjalla-kollektiiviin. Delirium-levyn lisäksi Sairas T:ltä on ilmestynyt Handelista Hurstiin -niminen esikoisteos sekä Julma H:n kanssa tehty yhteislevy Kuollu kulma, joka julkaistiin keväällä 2018.

Sairas T:n tyyli muodostuu erittäin taitavasta flowsta, kylmänviileästä asenteesta ja suorasanaisista lyriikoista. Kappaleiden teemat pohjautuvat artistin tarkkanäköiseen havainnointiin niin lähiökuvauksen kaltaisessa pienemmässä, kuin myös yhteiskuntakritiikin kaltaisessa laajemmassa mittakaavassa.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00
Myynti loppuu 28.12.2018 20:00.