EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

JVG, Lauri Haav

JVG, Lauri Haav Liput

JVG:N "PUITA UUNIIN" -KIERTUE RYTMIKORJAAMOLLE

Kesäkuisella "RATA/RAITTI"-albumillaan platinarajan ylittänyt JVG jatkaa syksyn ajan mittavaa "Puita uuniin" -kiertuettaan. Hersyvän energisistä live-esiintymisistään tunnetun duon kiertue kattaa lähes 20 paikkakuntaa ja saapuu Seinäjoelle 14. joulukuuta.

Vuodesta 2011 saakka menestystä niin radioiden soittolistoilla kuin suoratoistopalveluidenkin kärkisijoilla nauttinut JVG on vakiinnuttanut asemansa Suomen suosituimpana bändinä muun muassa "Ikuinen vappu"-, "Tarkenee"- ja "Hehkuu"-megahiteillään.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

Burger Buffet

Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipulisämpylöitä ja itse valmistettuja kotimaisia lihoja ja kasvisruokia. BBQ-pulled porkia tai olutchilijauhelihaa, inkiväärikorianteri pulled chickeniä ja tomaattista härkistä.

Lisäksi runsas salaattipöytä, jossa mm. salaattia, tomaattia, kurkkua, jalapenoa, kapriksia, ananasta, marinoitua punasipulia ja ranskalaisia/bataatteja, remouladea, valkosipulimajoneesia sekä muita vaihtuvia täytteitä. Vesi ja kahvi/tee.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:00 Ovet
21:15 Lauri Haav
22:15 JVG

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.