EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 13. - Ti 20.12.2022  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Juttuklinikka – Kuinka Long Playn juttu syntyy vaihe vaiheelta: Hanna Nikkanen, Ilkka Karisto, Karoliina Paananen

Juttuklinikka – Kuinka Long Playn juttu syntyy vaihe vaiheelta: Hanna Nikkanen, Ilkka Karisto, Karoliina Paananen Liput

Juttuklinikka – Kuinka Long Playn juttu syntyy vaihe vaiheelta

Syksyn viimeisessä iltakoulussa lähestytään kirjoittamista käytännön esimerkkien kautta. Koulutus on muodoltaan juttuklinikka, jossa käydään läpi kolmen Long Playn jutun syntyminen ideasta valmiiksi jutuksi vaihe vaiheelta. Jutut ovat:

1. Hanna Nikkasen kirjoittama LP68: ”Hyvin huono vuosi”, joka kertoo maanviljelijöiden ahdingosta yhden traagisen eläinsuojelurikoksen kautta.

2: Ilkka Kariston kirjoittama LP100: ”Siellä olikin ihminen”, joka käsittelee yhden henkirikoksen moninaisia syitä ja seurauksia.

3. Karoliina Paanasen ja Ilkka Kariston kirjoittama ”LP108: Nyt puhuu Tytti Yli-Viikari”, jossa Valtiontalouden tarkastusviraston entinen pääjohtaja kertoo omin sanoin elämästään ja samalla seurataan hänen virkarikosoikeudenkäyntiään.

Koulutuksessa näiden juttujen tekoprosessit puretaan osiin, ja kirjoittajat kertovat, mitä missäkin vaiheessa tehtiin, miten tietyt valinnat syntyivät, mikä oli helppoa ja mikä taas vaikeaa. Lipun ostaneet saavat jutut luettavaksi ilmaiseksi ennen koulutusta. Juttuklinikkaan osallistujilta toivotaan myös paljon kysymyksiä, joihin iltakoulussa sitten vastataan.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen tällä lomakkeella.

- -

Huom. Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

***

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa (Ratapihantie 13, Helsinki) klo 16.30–19.30. Tähän iltakouluun voi osallistua joko paikan päällä, etänä livestriimin kautta tai katsomalla tallenteen jälkikäteen.

Tallenne on katsottavissa 20. joulukuuta saakka osoitteessa tiketti.stream. Streamiä pääset seuraamaan pääsylipusta löytyvällä koodilla. Tallennetta voi katsoa samalla koodilla. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 13.12.2022 klo 16:15 alkaen aina 20.12.2022 klo 23:59 asti. Lipunmyynti streamiin loppuu 20.12.2022 klo 20:00. Stream-lipulla
voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.