EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.2.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jussi Juola & Eun Hye Kang – Lied-konserttisarja

Jussi Juola & Eun Hye Kang – Lied-konserttisarja Liput

Bassobaritoni Jussi Juola ja pianisti Eun Hye Kang esiintyvät G Livelabin ensimmäisessä lied-konsertissa teemalla "sankareita ja antisankareita". Konsertissa kuullaan Toivo Kuulan, Robert Schumannin, Maurice Ravelin, Franz Schubertin ja Hugo Wolfin sävellyksiä. Sopraano Suvi Väyrysen kanssa kuratoitu G Livelabin lied-sarja jatkuu syksyllä 2020.

Jussi Juola opiskeli Dresdenissä Carl Maria von Weber -musiikkikorkeakoulussa. Hänet on palkittu mm. kansainvälisen Mirjan Helin -laulukilpailun 4. palkinnolla 2019 sekä Lappeenrannan laulukilpailun 2. palkinnolla ja Ylen erikoispalkinnolla 2016. Keväällä Juola on mukana Tampereen Oopperan Carmen-produktiossa, jossa hän laulaa Zunigan roolin.

Eteläkorealainen pianisti Eun Hye Kang opiskeli Dresdenin musiikkikorkeakoulussa, jossa työskentelee nykyään korrepetiittorina.  Hän on voittanut mm. 2. palkinnon Concorso Internazionale di Musica Euterpe- kilpailussa ja 3. palkinnon yhdessä Juolan kanssa kansainvälisessä Schubert und die Musik der Moderne -kilpailussa.

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 1.2.2020 18:00.