EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.6.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Juno (Levyjulkkarit)

Juno (Levyjulkkarit) Liput

Räppäri Juno juhlii levyjulkkareitaan Tavastia-klubilla 8. kesäkuuta. Keväällä julkaistavan Junon seitsemännen albumin kappaleiden lisäksi keikalla kuullaan biisejä Junon mittavan uran varrelta - sekä yllättäviä vierailijoita.

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno on julkaissut tulevalta albumiltaan singlet ”Kaadun saappaat jalassa feat. Jonna Tervomaa”, ”Veri feat. VilleGalle”, ”Eräpäivät” ja ”En paljoo tiiä”. Tulevalla albumilla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin. Jo julkaistuilla singleillä on kuultu pohdintaa päihteistä, ystävyydestä, rahasta ja rakkaudesta.

Juno aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut kuusi sooloalbumia ja lukuisia omakustannejulkaisuja. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Juno teki vuoden 2019 albumilla ”Katumuksen sakramentti” huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittänyt albumi sisälsi muun muassa singlet ”Katumuksen sakramentti feat. LEO”, ”Tyhjää feat. Jenna Alexa”, ”Hätäraketteja feat. Rosi”, ”Onnellinen”, ”Vaikutuksen alainen” ja ”Älä muuta mitään feat. la haka”, jotka kaikki nousivat Suomen Spotify-listan top20:een. Juno päätyi albumin myötä myös Emma-ehdokkaaksi.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 21 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 8.6.2023 19:00.