EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.4.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

July Moon (Levyjulkkarit)

July Moon (Levyjulkkarit) Liput

JULYMOON JUHLII LEVYJULKKAREITA KORJAAMON VINTILLÄ HUHTIKUUSSA

July Moon julkaisee odotetun debyyttialbuminsa ’IT IS LUNAR’ huhtikuussa 2023. Albumin julkkarikeikan yhtye soittaa Korjaamon Vintillä lauantaina 29.4.2023.

Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä 02.03.2023 klo 09.00.

Folk-pop-rock yhtye July Moon syntyi laulaja-lauluntekijöiden Sini Heinilän ja Mikko Lähdeojan halusta tehdä musiikkia, jonka vahvat melodiat synnyttävät tunteita ja jonka tarinoista kuulija voi löytää itsensä. Nyt julkaistava debyytti ’IT IS LUNAR’ on vahva näyttö yhtyeen kyvystä tehdä kansainväliset mitat täyttävää musiikkia, jossa intiimit tunnelmat vaihtuvat aika-ajoin suuriin maailmoihin, joissa lauluharmoniat valtaavat äänimaiseman ja bändi soi isosti.

’Olemme alun perin töölöläisnuoria ja emme osaa kuvitella parempaa paikkaa levyn julkkarikeikalle kuin Korjaamo – iloitsevat Lähdeoja ja Heinilä. ’On upeaa tuoda musiikkimme meille tärkeään ympäristöön ja käynnistää vapun juhliminen soittamalla debyyttialbumin biisit ensi kertaa liveyleisölle.’

July Moonin livekokoonpanossa soittavat Heinilän (laulu & koskettimet) ja Lähdeojan (laulu &kitara) lisäksi huippumuusikot Ville Salminen (kitara), Eero Uurtimo (basso), Petra Sundström (viulu) ja Henrik Sirelä (rummut).

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.