EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.8.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

ANKEE KESÄ ESITTÄÄ: JULMA-HENRI, Business City

ANKEE KESÄ ESITTÄÄ: JULMA-HENRI, Business City Liput

ANKEE KESÄ ESITTÄÄ: JULMA-HENRI & BUSINESS CITY

Luovalle tauolle vuoden 2019 alussa jäänyt Julma-Henri tekee paluun vuonna 2022. Undergroundina pysytellyt mystinen hahmo tunnetaan vuosien varrella muun muassa yhtyeistä Julma-Henri & Syrjäytyneet sekä Euro Crack. Muusikon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluu tauon aikana suoratoistomäärissä kultarajan ylittäneet "Ei Koskaan Kotiin" ja "Raja". 

Vuoden 2007 klassikko "Rikrek" eli Spotifyssa uudelleennimetty "240306", jossa on mukana myös Asa, kuuluu myös tänäkin päivänä artistin suosituimpiin biiseihin.

"Olen herännyt henkiin. Tuleva levy on aivan helvetin kova. Mahtava päästä tämän koronapaskan jälkeen takas normaaliin ja keikoille!, Julma-Henri fiilistelee.

Illan avaa mm. “Yks yö Lahes” -hitistä ja happoisasta meiningistään tunnettu kulttiyhtye Business City.

***

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


  Saavutettavuus:

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

  ***

  Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

  Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

  Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

  Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

  Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!  Ikäraja: K-18
  Aika: Ovet klo 19:00

  Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

  Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

  Myynti loppuu 12.8.2022 19:00.