EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Julma Henri (levyjulkkarit), DJ Loasteeze

Julma Henri (levyjulkkarit), DJ Loasteeze Liput

Raa’an rehellisistä lähiöiden elämää kuvaavista kappaleistaan tunnettu rap-artisti Julma Henri juhlii levyjulkkareita On The Rocksissa maaliskuussa!

Julma Henri julkaisi tarinansa sulkevan “Paratiisi SRJTNT VOL3” nimeä kantavan viimeisen levynsä joulukuun loppupuolella. Uusi albumi esittelee artistista uuden, positiivisemman puolen:

“Uudella albumilla soulsamplepohjainen tuotanto vie teiät ysärille rapin mahtavaan kulta-aikaan, mutta kuitenkin modernilla tatsilla. Mun tekstit kulkee tutuissa maisemissa mutta täysin uusin silmin. Tunnelin pää paljastuu. Kaikki on muuttunut paremmaksi ja se kuuluu. Mä lepään rauhassa täällä paratiisissa at the moment ja kelasin jäähä tänne.”, kuvailee artisti.

Julma Henri nousi suureen suosioon vuonna 2007 debyyttialbumillaan “AQF”, joka syväluotasi suomalaisen yhteiskunnan varjoja ja ongelmia. Vuosien aikana Julma Henri jätti merkittävän jäljen suomalaiseen rap-kulttuuriin julkaisemalla lukuisia albumeja ja yhteistöitä eri artistien kanssa.

Musiikin lisäksi Julma Henri tunnetaan nykypäivänä sosiaalisten ongelmien esilletuojana ja kommentoijana. Rap-kentällä omaperäisestä tyylistään ja tinkimättömästä ilmaistustaan tunnetun artistin livet vangitsevat kuulijan läpi koko settilistan. Illan dj-tahdit Julma Henrin keikalla toimittaa DJ Loasteeze. www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 8.3.2024 20:00.