EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.7.2024  /  Lepakkomies  /  Helsinki

Julma Henri

Julma Henri Liput

Julma Henri Lepakkomiehessä lauantaina 13.7.!

Raa’an rehellisistä lähiöiden elämää kuvaavista kappaleistaan tunnettu rap-artisti Julma Henri julkaisi “Paratiisi SRJTNT VOL3” nimeä kantavan tarinansa sulkevan levynsä tammikuussa 2024. Albumi esittelee artistista uuden, positiivisemman puolen:
Uudella albumilla soulsamplepohjainen tuotanto vie teiät ysärille rapin mahtavaan kulta-aikaan, mutta kuitenkin modernilla tatsilla. Mun tekstit kulkee tutuissa maisemissa mutta täysin uusin silmin. Tunnelin pää paljastuu. Kaikki on muuttunut paremmaksi ja se kuuluu. Mä lepään rauhassa täällä paratiisissa at the moment ja kelasin jäähä tänne.”, kuvailee artisti.

Julma Henri nousi suureen suosioon vuonna 2007 debyyttialbumillaan “AQF”, joka syväluotasi suomalaisen yhteiskunnan varjoja ja ongelmia. Vuosien aikana Julma Henri jätti merkittävän jäljen suomalaiseen rap-kulttuuriin julkaisemalla lukuisia albumeja ja yhteistöitä eri artistien kanssa.
Musiikin lisäksi Julma Henri tunnetaan nykypäivänä sosiaalisten ongelmien esilletuojana ja kommentoijana. Rap-kentällä omaperäisestä tyylistään ja tinkimättömästä ilmaistustaan tunnetun artistin livet vangitsevat kuulijan läpi koko settilistan.

www.facebook.com/lepakkomies.baari


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 13.7.2024 21:00.