EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.4.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Juliet Jonesin Sydän 40v + Carillo, PMA & Mixed-Up Kids

Juliet Jonesin Sydän 40v + Carillo, PMA & Mixed-Up Kids Liput

Juliet Jonesin Sydän 40v- juhlarundillaan Rytmikorjaamolle!

Tapahtumasta muodostuu ainutlaatuinen 80-luvun muistelo, sillä kolme aitoa aikakauden bändiä tekee paluun lavoille JJS:n kanssa.

Suomirockin kiistaton legenda Juliet Jonesin Sydän on palannut jäädäkseen!
1985 ensimmäisen albuminsa julkaissut yhtye muistetaan mm. hiteistään Helppo Elämä, Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin, Albania ja Rakkauslaulu. Näiden jatkoksi JJS julkaisi helmikuussa 2020 erinomaisen vastaanoton saaneen Kansas -albumin, ensimmäisen pitkäsoiton sitten vuoden 1996. Kokoonpanossa ovat mukana Kari Hyvärinen, Sami Pirkola, Kari Heiskari, Jussi Parkkonen, Pekka Gröhn ja nyt viimeisenä tulokkaana Tapsa Kojo, eli klassisin 80-90 -luvuilta tuttu Jones-kokoonpano on saanut vahvistusta kahdesta multi-instrumentaalivelhosta.

Rytmikorjaamon lämmittävät kuumaksi kolme legendaarista seinäjokelaista kokoonpanoa, jotka tekevät paluun isolle lavalle.
Carillon naiivi tyttöpop, PMA raivokas pogoilu ja Mixed Up Kidsin tyylikäs ja unelmoiva rock tekevät paluun pääsiäislauantaina ja silloin on mahdollisuus elää teinivuodet uudelleen kuin olisi vuosi 1989.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Aikataulu:
19:00 ovet

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä!

Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon tuoreita hampurilaissämpylöitä, joiden täytteeksi voit valita talon BBQ-pulled porkia, vegaanisia mustapapu-kasvispihvejä tai revittyä lime-inkivääribroileria.

Kylmässä pöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, talon kastikkeita, marinoitua punasipulia, maustekurkkuja sekä tuoreita kasviksia.

Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat.

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Myynti loppuu 8.4.2023 19:00.