EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 17.10.2018  /  G Livelab  /  Helsinki

Julian Lage Duo (US)

Julian Lage Duo (US) Liput
Takaisin

Ladataan…

Julian Lage on Grammy-ehdokkuuden saanut kitaravirtuoosi ja säveltäjä. Lage julkaisi ylistetyn viimeisimmän albuminsa "Modern Love" vuoden alussa.

Levyllä Lage yhdistelee jazztrionsa sointiin sävyjä muun muassa rock 'n' rollin maailmasta. Musiikkityylien väliltä löytyy yhteistä rytmiä, draivia ja intensitettiä. G Livelabissa Lage esittelee säkenöivän trionsa livenä, ja tiedossa on maailmanluokan jazz-elämys.


Julian Lage, kitara / Jorge Roeder, basso

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Julian Lage Trion rumpali Eric Doob on valitettavasti joutunut perumaan osaltaan tulevan kiertueen henkilökohtaisien syiden takia. G Livelabissa kitaristi Julian Lage esiintyy duona yhdessä basisti Jorge Roederin kanssa.

Jo ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan.

Liput voi muutoksesta johtuen myös palauttaa. Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Palautus tulee tehdä Ke 17.10. klo 12:00 mennessä. Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot: info@livelaboratorio.fi.