EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.7.2024  /  Bulldog Bar  /  Riihimäki

Julian Burdock Duo (UK)

Julian Burdock Duo (UK) Liput

Julian Burdock Duo (UK) Bulldog Barissa heinäkuussa!

Julian Burdock on lontoolainen blues-rock-soul kitaristi/laulaja/säveltäjä joka on ollut British Blues Awards gaalassa ehdolla eri kategorioissa 10 kertaa ja voittanut British Blues Awards palkinnon kerran. Turun Sanomat kutsui kulttuurisivujensa pääuutisessa Juliania brittibluesin kätketyjsi jalokiveksi, ja Julian soitti loppuunmyyden konsertin Turussa viime keväänä. Julianin ja Lontoossa asuvan suomalaisrumpali Kari Paavolan duo on mieletön konserttikokemus josta löytyy bluesia, funkkia, uskomatonta kitarataiturointia sekä sävellyksiä niin Hendrixiltä, Beatlesilta kuin myös Julianin omasta kynästä.

Julian on tehnyt yhteistyötä maailman huippujen kanssa (Seal, Dave Stewart, Pee Wee Ellis, Beverly Knight, Vanessa Haynes, Bonnie Tyler, Jocelyn Brown etc etc..) ja esiintyy koko ajan ympäri maailmaa!Nyt on harvinainen mahdollisuus nähdä Julian intiimillä ja svengavalla baarikeikalla Bulldogissa!

www.bulldogbarriihimaki.fi/ohjelma


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Ovet ravintolaan aukeaa 11:00.

----------------

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei, avustaja tarvitsee oman lipun
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 19.7.2024 18:30.