EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 30.9.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

KJC Solo Piano: Jukkis Uotila

KJC Solo Piano: Jukkis Uotila Liput

Jazzmusiikin professori on antanut valtavan panoksen osaamista ja tietoa suomalaisen jazzin kentälle. Multi-instrumentalisti Jukkis Uotila on käyttänyt poikkeuksellisen vahvaa rytmistä näkemystään  pianon ääressä. Muun muassa legendaarinen rumpali Billy Cobham buukkasi Jukkiksen kokoonpanoonsa livekeikoille.
Omalla nimellään Jukkis on julkaissut rumpalina, pianistina säveltäjänä, pienyhtyeille ja big bandille. Konsertissa juhlitaan myös levynjulkaisua: Jukkis, Anders Jormin ja Billy Hart levyttivät Koko Recordsille 05/2018.

KJC JUHLII KLUBIN UUTTA SYDÄNTÄ!
Taiteellinen johtaja Timo Hirvonen: "10-vuotisjuhlien kynnyksellä kehittämme toimintaamme edelleen uudelle tasolle. Koko Jazz Clubin uusi sydän on Steinway & Sons D 274 - flyygeli. Se antaa pianistiemme parhaimmistolle mahdollisuuden täydelliseen tulkintaan."

KJC Solo Piano - sarja
Taidemuodosta riippumatta yksin esiintyminen on kuninkuuslaji. Haluamme haastaa alan taiteilijat päivittämään näkemystään omasta solopianismistaan. KJC Piano Solo-sarjan konserteissa pianisti on salin keskellä ja yleisö ympäröi taiteilijaa. Intiimissä asettelussa pianismin hienoudet välittyvät akustisesti.

Konserttisarjan käynnistää 18.7.2019 pianisti Alexi Tuomarila. Sarjassa esiintyvät jazzmusiikin professori Jukkis Uotila, Seppo Kantonen, Lenni-Kalle Taipale, Aki Rissanen, Kari Ikonen, Mikael Jakobsson, Riitta Paakki ja Marzi Nyman ja Kirmo Lintinen.

Alexi Tuomarila to 18.7.
Aki Rissanen to to 25.7.
Kari Ikonen to 1.8.
Riitta Paakki to 8.8.
Seppo Kantonen ma 19.8.
Mikael Jakobsson ma 2.9.
Kirmo Lintinen ma 9.9
Lenni-Kalle Taipale ma 23.9.
Jukkis Uotila ma 30.9
Marzi Nyman 21.10.

www.kokojazz.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 1,5 h

Numeroimattomat istumapaikat