EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.10. - To 25.11.2021  /  Apollo Live Club  /  Helsinki

Jukka Puotila Goes Apollo

Jukka Puotila Goes Apollo Liput

Jukka Puotila on yksi Suomen suosituimmista näyttelijöistä, koomikoista ja imitaattoreista, joka on ehtinyt tehdä laaja-alaisesti töitä teatterin, television ja elokuvien parissa jo 40 vuoden ajan. Jukka Puotila Goes Apollo tuo todellisena monilahjakkuutena tunnetun Puotilan Apollo Live Clubille oman imitaatioon ja stand upiin perustuvan esityksensä puitteissa.

Jukka Puotila Goes Apollo koostuu päivän polttavimmista ihmisistä ja ilmiöistä politiikan, urheilun ja viihteen saralta, joita Puotila imitoi ilmiömäisellä tavallaan. Esityksessä Puotila kertoo myös paljon sattumuksistaan ja kohtaamisistaan pitkän uransa varrelta sekä naurettavia tarinoita omasta elämästään. Esitys uudistuu jatkuvasti ja sen johdosta yleisön joukkoon mahtuu aina ihmisiä, jotka ovat nähneet miehen lavalla jo lukuisia kertoja aiemminkin.

***

23.10.2021 esitys on on peruuntunut.

Jo ostetut liput on mahdollista vaihtaa toiseen esitykseen, niin kauan kuin lippuja riittää.

Lippuvaihdoista pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hei@tiketti.fi viimeistään keskiviikkoon 21.10.2021 klo 12:00 mennessä. Laitathan viestiin mukaan nykyisten lippujesi koodit sekä toiveen uudesta esityspäivästä. Uudet liput lähetetään PDF-muodossa sähköpostiisi.

Mikäli muut esityspäivät eivät sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.10.2021 klo 23:59 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

www.apolloliveclub.fi


Ikäraja: K-18

Kesto: 2 x 45 min, sis. 20 min väliajan

Ovet aukeavat tunti ennen esitystä.

Lippuja ei voi ostaa kulttuurieduilla.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot