EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.2.2020  /  Tuba Iso-Syöte  /  Pudasjärvi

Jukka Poika Iso-Syöte

Jukka Poika Iso-Syöte Liput

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen alkaen vuodesta 2010 mm. jättihiteillään ”Kylmästä lämpimään”, ”Mielihyvää”, ”Älä tyri” ja ”Silkkii”.

2014 Jukka julkaisi vähemmän iskelmällisen, osin itse tuotetun levyn ”Elämäntyyli”, jonka myötä arveltiin hänen jo siirtyneen takaisin marginaaliin. Uudet Kaiku Recordsin kanssa tehdyt ”Ikivihree”, ”Souda kesämies” ja ”Papaija” lupaavat kuitenkin jämäkkää paluuta hittirintamalle. Soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita.

Sivupolkuina Jukka on käynyt tallaamassa muun muassa Veikko Lavin ja Matti Jurvan kappaleita. Vuonna 2019 hän esiintyi Juha Vainio-konsertissa Kotkan Meripäivillä.

Jukka esiintyy Syötteellä Dj:n kanssa. Tuttu hetkessä eläminen ja arvaamattomatkin käänteet ovat tallella ja keikkojen spontaanius on vain jalostunut vuosien mittaan.

www.jukkapoika.com

www.tuba.fi/isosyote


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 7.2.2020 20:00.