EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.6.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jukka Orma: Argentiinan Pusta + Otto Porkkala & Tomi Kettunen

Jukka Orma: Argentiinan Pusta + Otto Porkkala & Tomi Kettunen Liput

Sielun Veljistäkin tunnettu legendaarinen Jukka Orma esiintyy Argentiinan Pusta -albuminsa tiimoilta G Livelabin ja Tampere Guitar Festivalin konsertti-illassa 10.6.!

Illan avaa Otto Porkkalan ja Tomi Kettusen Hot Jazz Tub!


Jukka Orman uusi albumi Argentiinan Pusta on positiivinen isku vyön alle. Siis niille, jotka odottavat jotain samanlaista kuin ennen. Tällä levyllä Orma nimittäin esittää oman näkemyksensä suomalaisesta tangosta. Uudelleensovitus on tehty rakkaudella, intohimolla, suomalaisen käyttömusiikin pitkän ja syvän tuntemuksen tuomalla auktoriteetilla.

Maamme mielenkiintoisimman kitaristin ura on komea. Sielun Veljet -yhtyeen karismaattisena kitaristina tunnettu Orma on soittanut urallaan lisäksi useissa eri kokoonpanoissa kuten Madame George, Hassisen Kone, Remu & Hurriganes ja Pedro’s Heavy Gentlemen.

Jukka Orma & Argentiinan Pusta kokoonpano keikoilla:
Jukka Orma - laulu, kitara
Eeva Koivusalo - basso
Mamba Assefa - rummut
Maria Ilmoniemi - koskettimet, samplet

“…he ovat näillä maneerittomilla versioillaan nyt lähempänä tangon myyttistä ja mystistä ydintä, sitä aavan meren tuolla puolen kajastavaa arvoituksellista maata.”
- Helsingin Sanomat

…Tällä teolla pitäisi Seinäjoen Tangomarkkinoiden ovet aueta selkosen seljälleen. Näillä soitoilla Kaustisen Kansanmusiikin pitäisi hinguta tangon uutta aaltoa vakituisten kuulijoidensa korvain juureen.
- M. A. Numminen

Illan avaa Otto Porkkalan ja Tomi Kettusen Hot Jazz Tub! Otto ja Tomi ovat entisiä tamperelaisia ja varsinaisia TGF- konkareita monen vuoden takaa. Nykyään helsinkiläistyneitä muusikoita yhdistää rakkaus Django Reinhardtin viime vuosisadan alkupuolella kehittelemään gypsy swing- tyyliin, jota he kahden kiihkeän kitaran voimin tulkitsevat. Konserttia varten duo on sovittanut perinteisiä jazzstandardeja, ja mahdollisesti jokunen oma kappale kuullaan joukossa myös

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus