EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.6.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Jukka Orma - Argentiinan Pusta

Jukka Orma - Argentiinan Pusta Liput

Parhaiten Sielun Veljet yhtyeen karismaattisena kitaristina tunnettu Jukka Orma esiintyy G Livelab Helsingissä kesäkuussa ja esittää keikalla materiaalia tuoreelta Argentiinan Pusta -albumiltaan. Orman uusi albumi on positiivinen isku vyön alle. Siis niille, jotka odottavat jotain samanlaista kuin ennen. Tällä levyllä Orma nimittäin esittää oman näkemyksensä suomalaisesta tangosta. Uudelleensovitus on tehty rakkaudella, intohimolla, suomalaisen käyttömusiikin pitkän ja syvän tuntemuksen tuomalla auktoriteetilla. Maamme arvosteuimpiin kitaristeihin lukeutuvan muusikon ura on komea – Orma on soittanut urallaan lisäksi useissa eri kokoonpanoissa kuten Madame George, Hassisen Kone, Remu & Hurriganes ja Pedro’s Heavy Gentlemen.

JUKKA ORMA – ARGENTIINAN PUSTA

Jukka Orma; laulu & kitara / Eeva Koivusalo, basso / Mamba Assefa, rummut / Maria Ilmoniemi; koskettimet & samplet

"He ovat näillä maneerittomilla versioillaan nyt lähempänä tangon myyttistä ja mystistä ydintä, sitä aavan meren tuolla puolen kajastavaa arvoituksellista maata."
– Helsingin Sanomat

"Tällä teolla pitäisi Seinäjoen Tangomarkkinoiden ovet aueta selkosen seljälleen. Näillä soitoilla Kaustisen Kansanmusiikin pitäisi hinguta tangon uutta aaltoa vakituisten kuulijoidensa korvain juureen."
– M. A. Numminen


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 9.6.2022 19:00.