EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.8.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Jukka Nousiainen

Jukka Nousiainen Liput

Jukka Nousiainen on vuonna 1981 syntynyt, tamperelaistunut musiikintekijä joka tekee ja julkaisee musiikkiaan omilla ehdoillaan ja omassa tahdissaan. Ensimmäinen suomenkielistä rokkia sisältänyt pitkäsoitto "Huonoa Seuraa" tuli vuonna 2014 ja viimeisin levy on bändilevy "Jukka Nousiainen & Kumpp. Matkalla Kotiin" vuodelta 2021. Ensi vuodelle on suunnitteilla sekä soololevy että levy uuden supertrion (Ninni Luhtasaari/Sini Suvanto/Jukka Nousiainen) kanssa. Nousiaisen soolokeikat ovat lähtökohtaisesti intiimejä ja pelkistettyjä mutta yllätyksiäkin usein tulee - päivän ja sään mukaan. Viime aikoina keikoilla on ollut usein mukana rumpukone tahdittamassa rytmikkäämpiä kappaleita mutta periaatteessa mitä tahansa voi tapahtua. Laternassa Jukka esiintyy soolona.

Katsotaan ja kuuloillaan! Tervetuloa kaikki värikylläisen musiikin pariin!

Ennen keikkaa Laternaan voi tulla nauttimaan keittiön ja baarin antimista sekä historiallisesta ja rennosta tunnelmasta. Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta lauantaihin.

laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 17-22, pe ja la klo 17-00. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 9.8.2024 21:00.