EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Jukka Nousiainen & Kumppanit, Lyyti (levyjulkkarit)

Jukka Nousiainen & Kumppanit, Lyyti (levyjulkkarit) Liput

Tänä syksynä 40 vuotta täyttävä omaehtoinen musiikintekijä Jukka Nousiainen juhlistaa vääjäämätöntä keski-ikäistymistä soittamalla keikkoja hyvässä seurassa ja julkaisemalla myös uutta, Jukka Nousiainen & Kumpp -yhtyeen kanssa äänitettyä materiaalia. 17.9. julkaistaan ensimmäinen kappale ensi keväänä ilmestyvältä pitkäsoitolta ja syksyn mittaan ehkä muutakin! Keikoilta on saatavilla myös uusia tekstiilejä ja printtejä sekä valikoima Jukan Musiikin Levybaarin eli nettikaupan äänitteitä: paljon erilaista mielenkiintoista omaehtoista musiikkia läheltä ja kaukaa!

JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP.

Jukka Nousiainen - laulu ja sähkökitara
Anna Pesonen - kosketinsoittimet ja laulu
Kalevi Suopursu - akustinen kitara ja laulu
Sini Suvanto - rummut
Petri Alanko - basso ja laulu
Mikko Siltanen - pedal steel ja kitara
Tuukka Tervo - äänitekniikka

Lyyti on peloton lauluntekijä, joka etsii lohtua ja kukoistusta. Keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Lämpimän vastaanoton saanut esikoisalbumi ”Meitä ei ole kutsuttu” ilmestyi helmikuussa 2020. Toiveet ja helyt näkee päivänvalon 10.9.2021

Lyytin toinen pitkäsoitto Toiveet ja helyt on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä, samalla kun metsäpalo leviää näytöltä yksiöön. Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 16.10.2021 18:30.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot