EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.10.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jukka Nousiainen & Kumpp.

Jukka Nousiainen & Kumpp. Liput

Rakastettu laulaja-laulunkirjoittaja Jukka Nousiainen vierailee G Livelab Tampereella lokakuussa.

Jukka Nousiaisen uusin "Matkalla kotiin" -albumi julkaistiin toukokuussa.

Matkalla kotiin, jonka materiaali ulottuu aina ykköskaljakantrista syvissä vesissä uivaan mollibluesiin kuin rajattoman riemulliseen rokkaukseen. Levytyksen lauluissa liikutaan elämän peruskysymyksissä, kyse on henkisen kodin etsimisestä ja löytämisestä, ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä. Jos kaiken tiivistäisi yhteen sanaan, se olisi rakkaus.

Levyn vinyylipainos ilmestyy lokakuussa, sopivasti G Livelabin keikalle!

Jukka Nousiainen; laulu ja sähkökitara / Petri Alanko; basso ja taustalaulu / Anna Pesonen; kosketinsoittimet ja taustalaulu / Mikko Siltanen, pedal steel / Kalevi Suopursu; akustinen kitara ja taustalaulu / Sini Suvanto; rummut ja taustalaulu

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00


Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 7.10.2022 20:00.