EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Jukka Nousiainen & Kumpp.

Jukka Nousiainen & Kumpp. Liput

Rakastettu laulaja-laulunkirjoittaja Jukka Nousiainen vierailee G Livelab Helsingissä lokakuussa. Nousiaisen uusin "Matkalla kotiin" -albumi julkaistiin toukokuussa. Matkalla kotiin, jonka materiaali ulottuu aina ykköskaljakantrista syvissä vesissä uivaan mollibluesiin kuin rajattoman riemulliseen rokkaukseen. Levytyksen lauluissa liikutaan elämän peruskysymyksissä, kyse on henkisen kodin etsimisestä ja löytämisestä, ystävyydestä ja itsensä hyväksymisestä. Jos kaiken tiivistäisi yhteen sanaan, se olisi rakkaus.

Levyn vinyylipainos ilmestyy lokakuussa, sopivasti G-Livelabin keikoille!

Jukka Nousiainen; laulu ja sähkökitara / Petri Alanko; basso ja taustalaulu / Anna Pesonen; kosketinsoittimet ja taustalaulu / Mikko Siltanen, pedal steel / Kalevi Suopursu; akustinen kitara ja taustalaulu / Sini Suvanto; rummut ja taustalaulu


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00