EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.2.2023  /  Olympia  /  Tampere

Jukka Nousiainen & Kumpp. + Amuri + Joni Ekman Group

Jukka Nousiainen & Kumpp. +  Amuri + Joni Ekman Group Liput

Jukka Nousiainen & Kumpp

Vuonna 2022 kiitellyn Matkalla Kotiin -albumin julkaissut yhtye soittaa levyn materiaalin lisäksi vanhempia ja aivan uusiakin kappaleita. Ystäväjoukon yhteissoitossa keskeistä on soljuva virtailevuus ja eräänlainen kollektiivinen improvisaatio minkä myötä kappaleet eivät koskaan toistu aivan samanlaisina ja usein popmusiikin rakenteet venyvät monenmuotoisiin psykedeelisin ääniseikkailuihin.

Jukka Nousiainen - laulu ja kitara
Sini Suvanto - rummut
Kalevi Suopursu - kitarat ja laulu
Anna Pesonen - kosketinsoittimet ja laulu
Petri Alanko - basso ja laulu
Mikko Siltanen - pedal steel ja sähkökitara
Tuukka Tervo - äänitekniikka

***

Amuri on barokkipop ja iskelmä-yhtye Tampereelta. Yhtyeen perustivat lauluntekijät Mikko "Rock" Siltanen (Räjäyttäjät, Talmud Beach) ja Kalevi Suopursu (Guggenheim-projektz, Jukka Nousiaisen yhtye). Myöhemmin mukaan liittyivät monesta yhteydestä tutut muusikot, kosketinsoittaja Anna Pesonen ja rumpali Sebastian Krühn. Helmi Levyt on julkaissut yhtyeeltä kolme pitkäsoittoa 

***

Rock-kentän väsymätön ahertaja Joni Ekman on tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta. Vuoden 2020 ”Sinulle…” menestyslevyn jälkeen Joni alkoi työstää tähänastisen uransa kunnianhimoisinta albumia. Välityönä tehty, suuremmalta yleisöltä piiloon jäänyt ”Minulle…” albumi antoi viitteitä tulevasta muttei aivan paljastanut kaikkea. Nyt on vettä virrannut Tammerkoskessa ja tässä se on: EkMania!
Se on herkkä, rehellinen, raju ja raikas. Täydellistä musiikkia jokaiselle viikonpäivälle.

Uudessa livekokoonpanossa, Joni Ekman Groupissa, mukana musisoivat Sini Suvanto ja Kalle Stenvik.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 18.2.2023 19:00.