EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3.4.2020  /  Olympia  /  Tampere

Jukka Nousiainen, Joku Iiris, Jukka Nissinen

Jukka Nousiainen, Joku Iiris, Jukka Nissinen Liput

Jukka Nousiainen julkaisee keväällä uutta musiikkia ja soittaa akustisen soolokeikan Olympiassa. Iltamissa esiintyy myös odotetun debyyttialbuminsa julkaiseva Joensuulaislähtöinen joku iiris sekä kaksi kiiteltyä pitkäsoittoa tehnyt Vieremäläinen folk-rockari Jukka Nissinen

"Haluan tuoda Olympian yli satavuotiaaseen ulkotyöväenyhdistyksen saliin mahdollisimman pelkistetyn kattauksen: laulu ja akustinen kitara. Aiemmin olen turvautunut soolokeikoillanikin vahvistimeen ja efektilaitteiden kanssa vempulointiin. Nyt haluan keskittyä vain lauluihin. Soitan enimmäkseen seuraavalle levylleni tulevia kappaleita. Pitkäsoitto julkaistaan vuoden lopulla, mutta jotain pientä on tulossa julki jo keväällä. Mukaani tähän iltamaan olen pyytänyt kaksi suosikkiartistiani: joku iiris ja Jukka Nissinen, molemmat ainutlaatuisia lauluntekijöitä ja karismaattisia esiintyjiä, jotka myöskin esiintyvät akustisen kitaran kera. Olen fanittanut  -kuten moni muukin- molempia ensimmäisestä keikkakokemuksesta lähtien."

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 3.4.2020 20:00.