EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.4.2022  /  Pikkuteatteri  /  Lahti

Jukka Lindström – Välihuuto – Stand Up Show (Ennakko)

Jukka Lindström – Välihuuto – Stand Up Show (Ennakko) Liput

Yle TV2:n Noin viikon uutisista tutun Jukka Lindströmin stand up -esitys Välihuuto on hauska ja henkilökohtainen yhteenveto populismin, setämiesten ja ilmastoahdistuksen aikakaudesta.

VÄLIHUUTO tuli ensi-iltaan maaliskuussa 2020 juuri ennen pandemiaa. Tässä Lahden Pikkuteatterissa nähtävässä ennakkoesityksessä Lindström lämmittää uudelleen kuntoon toukokuussa teatterilavoille palaavan stand up -shownsa. Tässä siis harvinainen mahdollisuus päästä näkemään stand up -esitys juuri ennen sitä kun se on täysin valmis.


Välihuuto on stand up -koomikon epätoivoinen yritys parantaa suomalaista yhteiskunnallista keskustelua. Lopputulos on todennäköisesti naurettava.

Illan tulee aloittamaan Lahdessa stand up -uransa aloittanut koomikko Tommi Mujunen, joka tuo lavalle kevään aikana täyttyneen muistivihkonsa hulvattomat ideat.

Jukka Lindström:

Facebook
Instagram

Twitter


Ikäraja: K-16
Aika: klo 19:00
Ovet 30 min ennen esityksen alkua.

Showtime 19:00

Ovet 30 min ennen esityksen alkua. Ravintola Tirra palvelee ennen esitystä ja väliajalla.

Esityksen kesto n. 2 h sisältäen väliajan.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.