EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jukka Kuoppamäki

Jukka Kuoppamäki Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Aikaisemmille päivämäärille 30.1.2021 sekä 22.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.5.2021 mennessä.

***

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960 -lukujen taitteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta. Hänen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Jukka Kuoppamäki on tehnyt sävellyksiä itselleen sekä muille artisteille yhteensä noin 1 500 kappaletta.

Viime vuosina Kuoppamäki on ilahduttanut kuulijoitaan sekä uuden materiaalin että konserttikiertueiden muodossa. Hän on luomisvoimainen lauluntekijä, jolta syntyy joka kuukausi pari uutta laulua. "Jos osaisi kirjoittaa vain joka sadannen, niin siinä säästyisi paljon paperia ja mustetta. Mutta mehän tiedämme, ettei elämä mene niin. Jos jokainen laulu olisi hitti, niin ei niistä osaisi niin iloita, kuten esimerkiksi kahdesta suurimmasta Anna mulle tähtitaivas ja Satulinna."

G Livelabin konsertissa Jukka Kuoppamäkeä säestää kosketinsoittaja Jukka Ruusumaa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot