EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 19.2.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Juho Peltoniemi Trio + Martti Vesala

East Coast Jazz Club: Juho Peltoniemi Trio + Martti Vesala Liput

Juho Peltoniemi Trio tulkitsee Peltoniemen säveltämää jazzmusiikkia, jonka sointi nojaa pohjoismaiseen kuulauteen ja afroamerikkalaiseen jazzperinteeseen. Kokoonpanolta julkaistiin keväällä 2023 ensialbumi ”Dust Dancing” (Eclipse Music) vuosina 2019-2020 sävelletystä ja syksyllä 2021 taltioidusta materiaalista. Kolmella levyraidalla vieraileva trumpetisti Martti Vesala saa keikkakokoonpanossa näkyvämmän roolin. Vuonna 2023 yhtye esiintyi julkaisun tiimoilta Porvoossa, Haminassa, Tampereella sekä Helsingissä. Ohjelmisto koostuu sekä levytetystä että tuoreemmasta materiaalista.

Spotify | Facebook | Soundcloud

Rummut, sävellykset – Juho Peltoniemi

Juho Peltoniemi on porvoolaistunut rumpali, muusikko ja pedagogi. Hän on toiminut 2000-luvun taitteesta muusikkona mm. yhtyeissä Maratone Quintet, Aleksi Ranta Group, Heads & Tales, Luhtala Rinaldi Jazz Project, Susanna Wahl Stories Of Now sekä Acoustic Dixie Six. Peltoniemi on säveltänyt osalle yhtyeistä, joissa on mukana ja sävellyksiä on julkaistu Maratone Quintetin levyillä Setting Out (2008) ja Finding The Way (2012) sekä Heads & Talesin Looking For an Answer (2011).

Piano – Aleksis Liukko

Aleksis Liukko on kuopiolaislähtöinen, sittemmin helsinkiläistynyt jazzpianisti ja säveltäjä. Omaa nimeään kantavan trion lisäksi hän soittaa muun muassa Sointi Jazz Orchestrassa ja Laura Annika Quartetissa, joille hän myös säveltää ja sovittaa materiaalia. Vuonna 2017 hän sijoittui kolmanneksi Esko Linnavalli – big band sävellyskilpailussa ja 2019 hän valmistui musiikin maisteriksi Göteborgin yliopistosta pääaineenaan improvisaatio.

Basso – Oskari Siirtola

Oskari Siirtola on tamperelaislähtöinen basisti, säveltäjä ja sovittaja, joka työskentelee laaja-alaisesti Suomen musiikkikentällä. Muusikkona Siirtola vaikuttaa muun muassa yhtyeissä Sointi Jazz Orchestra, Elena Mîndru Finnection, Juho Valjakka Trio ja Juho Peltoniemi Trio. Säveltäjänä erityisesti big band -musiikkiin keskittynyt ja viime vuosina asemansa nuorten jazzsäveltäjien joukossa vakiinnuttanut Siirtola on kirjoittanut UMO Helsinki Jazz Orchestralle sekä Sointi Jazz Orchestralle, ja voittanut toisen palkinnon Helsinki International Big Band Composing Contestissa vuonna 2021.

Trumpetti – Martti Vesala

Trumpetisti ja säveltäjä Martti Vesala (s.1981) tunnetaan paitsi lahjakkaana trumpetistina myös taitavana säveltäjänä, sovittajana sekä kapellimestarina. Vesalan oma kvintetti Martti Vesala Soundpost Quintet koostuu Suomijazzin kärkinimistä. Vesala esiintyy myös säännöllisesti monien huippuyhtyeiden ja -muusikoiden kanssa, kuten UMO Helsinki Jazz Orchestra, Njet Njet 9, Josu Mämmi Trio sekä Sibelius-Akatemian Alumni Big Band.

kotkajazz.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Liput ovelta, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.