EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Juho "Kihara" Pitkänen & Friends

Juho

Myyr York Parkin kesälavalla yleisöä villinnyt nuoremman polven kitaristi Juho “Kihara” Pitkänen inspiroituu Lobbyssa Jimi Hendrixin musiikista. Lavalle Kiharan kanssa astuvat legendaarinen komppipari, rytmimusiikin dinosaurukset Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso), sekä Lobbyn oma isäntä, saksofonisti William Suvanne. 

Kiharan ensimmäinen oma albumi “Love Surreal” julkaistiin 2019 ja ainakin Helsingin Sanomat jäivät odottamaan malttamattomina Juho “Kihara” Pitkäsen seuraavia askelia. Joulukuussa 2022 toisen albuminsa “Reaching For The Light” julkaisseen Kiharan musiikki on voimakkaan sähköistä singer-songwriter -materiaalia, jossa on kuultavissa Hendrixin ja kumppanien vaikutus. Lobbyn keikan ohjelmistoon on ripoteltu Kiharan sävellysten ohella myös hänen idoliensa musiikkia. Tiedossa siis täyslaidallinen juurevaa, retroa kitararokkia!

Juho “Kihara” Pitkänen, kitara
Harri Rantanen, basso
Anssi Nykänen, rummut
William Suvanne, saksofoni


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Kannatuslippu

Lobbyn kannatuslippuun kuuluu sisäänpääsyn lisäksi t-paita. T-paitoja on kahta väriä, valkoinen ja musta. Koot S-XXL.

T-paidan nouto (sekä koon ja värin valinta) tapahtuman yhteydessä Lobbbyn tiskiltä, ostokuittia vastaan.

Myynti loppuu 17.2.2023 19:00.