EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Juhlat, The Snake, Nupu

Juhlat, The Snake, Nupu Liput

JUHLAT
2000-luvun alun radiohiteistä, vahvoista teksteistä sekä amerikkalaisesta aikuisrokistakin inspiraatiota ammentava indiepop-yhtye Juhlat on kipuamassa kotimaisen indiemusiikkikentän keskiöön. Yhtyeen lokakuussa julkaistusta "Näättekö tekin tätä unta?" -debyttiialbumista kirjoitettiin Soundissa mm. seuraavaa: ”Vaikka Juhlien ote on äärimmäisen huolellinen ja melodiat tarkasti aseteltuja, on ilmaisussa myös veikeää spontaaniuden tuntua. Se kiteytyy etenkin laulaja-kosketinsoittaja Oona Laineeseen, jonka jazzahtava ääni korostaa sävelkulkuja kuuliaisilla mutta irtonaisilla painotuksilla. - - - Kuulaslinjainen soitto ja herpaantumaton läsnäolo tiivistävät monipolvisen sisällön intensiiviseksi mutta raikkaaksi kokonaisuudeksi.” (Hannu Linkola, Soundi 10/2022) Levyn julkaisua juhlittiin lokakuussa loppuunmyydyssä Semifinalissa.

NUPU
NUPU soittaa suomenkielistä poppia, jossa moderni bändisoundi yhdistyy kasaridiscoon. Biiseissä kuuluu kesä, melodraama, ensirakkaus ja se miten ihanaa ja pelottavaa on elää nuoruuttaan 2020-luvulla. NUPU on bändinä söpö ja sopivasti pehmo ja tietenkin supertaitava, eli tanssibileet kaikkien tunteiden läpi on taattu.

THE SNAKE
The Snake on vuonna 2020 Helsingissä perustettu Imatra-Porvoo-Oulu akselin rakkauslapsi. Yhtye yhdistelee musiikissaan ysärin vaihtoehtorokkia ja 60-luvun parhaisiin juttuihin. Rujonkaunista vellontaa jostain Velvetsien ja Smashing Pumpkinsin välimaastosta. Yhtye työstää paraikaa debyyttilevyään.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 3.2.2023 19:00.