EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.5.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Juha Vainio 80v. juhlakonsertti

Juha Vainio 80v. juhlakonsertti Liput

Ladataan…

Juha Vainio 80v. juhlakonsertit ovat olleet suuria menestyksiä!

Rakastetun legendan Juha Vainion ja Ilkka Vainion klassikoita ja yllätyksiä. Ilkka Vainio lupaa, että kysessä on ainutlaatuinen konserttielämys.

Juha Vainio 80v. Rakastetun laulaja lauluntekijän konsertissa kuullaan hänen toisen polven taiteilija Ilkka Vainion johdolla klassikoita ja yllätyksiä, sekä uskomattomia tarinoita, mitä yksikään muu partio ei voisi tehdä paremmin.

Mukana ovat mestari Juha Vainio - juhlakonsertissa ovat eturivin taiteilijat Jani Jalkanen, jonka isä Kari Tapio oli myös hyvä Juhan ystävä, niin kuin Janikin.

Kolmannen polven Taiteilija Janus Hanski, jonka isä Seppo Hanski oli hyvä Juhan ystävä ja lensi taivaaseen vain 52 - vuotiaana, niin kuin Juhakin, mutta laulut jäivät meille toivoa ja iloa antavina tänne soimaan.

Legendaarinen Luumu Kaikkonen, joka on säestänyt Juhaa ja muita huippuartisteja vuosikymmeniä mm. Tuomari Nurmio, Remu, Kari Tapio ja nyt Viihteen Kenttämiehissä iskee rallit ja herkät sävelet soimaan.

Kuulemme Juha Vainio konsertissa mm. Albatrossi, Vanhojapopikia viiksekkäitä, Matkarakastaja, Matkalla pohjoiseen, Sellaista elämä on, Muisto vain jää, 15 kesää, Varsinaiset seiväsmatkat, Kotkan poikii, Juhannustanssit, Kauan sitten, Yksinäinen saarnipuu, Jamit, Viisari värähtää, Käyn ahon laitaa... sekä Ilkan Ystävän Risti  -laulu kunnianosoituksena isälleen Juhalle ja ystävälleen Kari Tapiolle, sekä Paperihattu -  laulu Veikko Laville. 

Tavastia-konsertti on myös Juha Vainion synytymäpäiväkonsertti, sillä Juha Vainio täyttää 81v. 10.5


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.