EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.7.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Juha Tapio

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Juha Tapio Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit

Juha Tapio on kiistatta yksi suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä ja valloittanut suomalaisten sydämiä jo yli 10 vuotta paljonpuhuvilla sanoituksillaan.

Yhtyeen kevään konserttisalikiertueen keikat myytiin välittömästi loppuun. Elävien maassa -kiertueen alla julkaistaan myös uusi albumi.

Juhan ja hänen jo käsitteeksi muodostuneen livebändinsä esiintyessä elävien maassa yleisö pääsee kokemaan paitsi uuden albumin voimakkaat biisit ja tarinat, myös suurimmat hitit ja rakastetuimmat laulut koko uran varrelta.


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Myynti loppuu 22.7.2023 19:00.