EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–fre 9–16 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Må 28.9.2020  /  Tavastia  /  Helsingfors

Jubël (SWE)

Jubël (SWE) Biljetter

 

Svenska popduon Jubël från Halmstad är ett samarbete mellan Sebastian Atlas och Victor Sjöström. Innan Jubël har både Sebastian och Victor skrivit, producerat och gett ut musik i flera år, men det var först när duon började jobba tillsammans och fann ett nytt sound, som Jubël grundades. Soundet kan beskrivas som modernt och organiskt med en elektronisk twist. Killarna skriver all musik tillsammans, medan Sebastian också sjunger.

 

Bandet fick stor framgång med singeln "Illusion", som även var soundtracket till en global HM-kampanj. Men deras egentliga genombrott kom i form av covern till "Dancing in the Moonlight" som ursprungligen spelades in av King Harvest år 1972. Idag har Jubëls version streamat 75 miljoner gånger på Spotify och under sommaren 2018 var den på topp 50 -listan i sammanlagt fem länder. Samtidigt var låten Spotifys femte mest streamade i Sverige.

 


Åldersgräns: 18+
Tid: Dörrar kl. 20:00

Biljetter vid dörren 25 €, ifall några finns kvar.

Försäljningen slutar 28.9.2020 20:00.