EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.1.2023  /  Raahesali  /  Raahe

JP Leppäluoto

JP Leppäluoto Liput

JP Leppäluoto

Odotettu JP Leppäluoto saapuu konsertoimiaan kotikaupunkiin Raaheen. JP tunnetaan muun muassa Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeistään, sekä Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Pitkän bändiuran jälkeen JP on jatkanut musiikin tekemistä sooloartistina. Viimeisin veto on esiintyminen supersuositussa Elämäni biisi – televisio-ohjelmassa. Monipuolinen mies on toiminut näyttelijänä musikaaleissa sekä näyttämömusiikin säveltäjänä Raahen Teatterille ja Valve teatterille.

Intensiivisenä esiintyjänä tunnetun karismaattisen JP Leppäluodon soolouran keikat ovat olleet alusta alkaen menestyksellisenä. Vuonna 2020 julkaistu albumi Piilevää pimeää löysikin kuulijansa, sillä levy debytoi välittömästi Suomen albumilistan ykkösenä.

Aktiivisesti uutta musiikkia tekevän JP Leppäluodon uusin single Toiset elää julkaistiin 8.4.2022 ja 2. sooloalbumi Jäävuori julkaistiin kesäkuussa.


Liput:
32 € peruslippu (sisältää palvelumaksun)
28 € eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet (sisältää palvelumaksun)


Facebook-tapahtuma

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Esityksen kesto noin 1,5 h + väliaika.
Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
- Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Myynti loppuu 20.1.2023 19:00.