EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.4.2023  /  Hotelli Alavus  /  Alavus

JP Leppäluoto

JP Leppäluoto Liput

Suositun Elämäni biisi -ohjelman uutena solistina viime syksystä hurmannut JP Leppäluoto saapuu ensivisiitille Hotelli Alavuteen. Artistilla on kevään aikana meneillään kaksitoista konserttia käsittävä Jäävuoria-kiertue, mutta Hotelli Alavuden illassa kuullaan intensiivisempi clubikeikka.

Karismaattista JP Leppäluotoa säestää hänen uusi bändinsä, jossa soittavat Leppäluodon kanssa biisejä kirjoittanut kitaristi Samuli Erkkilä, rumpalit Juuso Raatikainen (Swallow The Sun) ja Antti Karihtala (Charon), basisti Milla Heinonen (Harmaja) sekä kosketinsoittaja Okke Komulainen (Elastinen). Taitava kokoonpano on askel rokimpaan ja sähköisempään suuntaan, akustista tunnelmointia unohtamatta. JP Leppäluodon mukaan kappaleet soivat nyt isommin ja komeammin, herkemmin ja kauniimmin kuin koskaan.

Muun muassa Raskasta Joulua -kokoonpanosta tunnettu JP Leppäluoto on julkaissut kaksi sooloalbumia. Vuoden 2020 Piilevää pimeää debytoi Suomen virallisen albumislistan ykkösenä ja viime vuonna ilmestynyt Jäävuoria aloitti sekin listataipaleensa kärkipaikoilta sijalta kaksi. Ennen soolouraansa JP Leppäluoto on tehnyt pitkän bändiuran mm. Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeissä.

Jatkot samalla lipulla alakerran yökerhossa.

Päivällisbuffa tarjolla klo 20.30 saakka. Lisätiedot ja pöytävaraukset p. 010 770 7003

Hotelli Alavus:
Facebook

hotellialavus.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 23:00


Myynti loppuu 15.4.2023 20:00.