EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 21.12.2021  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Jouluyö - Kamarikuoro Kampin Laulun joulukonsertti

Jouluyö - Kamarikuoro Kampin Laulun joulukonsertti Liput

JOULUYÖ Kamarikuoro Kampin Laulun joulukonsertti

Saara Aittakumpu, johtaja


Kampin Laulun joulukonsertti vie jouluyön tunnelmiin monipuolisella ohjelmistolla. Konsertissa kuullaan mm. romantiikan ajan motetteja Saksasta Felix Mendelssohnin ja Albert Beckerin sävellyksinä sekä ranskalaisten Francis Poulencin ja Olivier Bardot’n musiikkia. Mukana on myös tuttuja suomalaisia joululauluja ja Hanna Järveläisen keskiaikaisesta musiikista tyylikeinoja ammentava sävellys Neitsy äitix muuttun’.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräyksen mukaisesti. Jos konserttipäivänä on voimassa viranomaisten asettamia rajoituksia yleisömäärälle, tarkistamme kuulijoilta koronapassin.

Facebook
Instagram
Spotify

www.kampinlaulu.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Konsertti klo 19:00

Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto 1h 15min

Myynti loppuu 21.12.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot