EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.12.2021  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Remy ry. esittää: Joulun Värähtelyjä!

Remy ry. esittää: Joulun Värähtelyjä! Liput

Rakastatko vai inhoatko joululauluja? Kummin vaan, sinun kannattaa tulla tähän konserttiin, jossa kuulet joululauluja eri lailla, kuin koskaan aiemmin!

Tommi Lindellin elektroninen Joulun Värähtelyjä -konsertti tarjoaa uusia lähestymiskulmia joulumusiikkiin. Tutut, perinteiset sävelmät soivat jännittävinä uusina sovituksina ja äänimaisemina ajan, avaruuden ja alitajunnan ulottuvuuksista. Kuulemme kaikuja joulun vähemmän tunnetusta historiasta ja aavistuksia sen mahdollisesta tulevaisuudesta.

Ota Joulun Värähtelyt vastaan ja tutki millaiselle joulumielelle ne Sinut saavat!

- - - - - -

Tommi Lindell on 55-vuotias helsinkiläinen muusikko, joka on vuosien varrella esittänyt ja tehnyt musiikkia lukuisissa yhtyeissä, äänilevyillä, teattereissa, sirkuksessa ja televisiossa. Hänen intohimonsa on elektroninen musiikki eri muodoissaan; ihmeellisten äänten tuottaminen syntetisaattoreilla, samplereilla, ja tietokoneilla. Tämän äänimaailman yhdistäminen Lindellin perinteisempään bändisoittajataustaan luo persoonallisen ja luokitteluja kumartelemattoman yhdistelmän, joka pyrkii aina korkeaan taiteelliseen tasoon, yleisön viihdyttämistä unohtamatta.

www.remy.fi/


Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00

Myynti loppuu 16.12.2021 17:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot