EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 29.11.2022  /  Mikael Agricolan kirkko  /  Helsinki

Joulun tähdet -konsertti

Joulun tähdet -konsertti Liput

Tunnelmallinen joulukonsertti Mikael Agricolan kirkossa

Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton esiintyy yhdessä Saara Aallon, Mari Palon, Pete Parkkosen ja Iltan kanssa HelsinkiMission Joulun tähdet -konsertissa 29.11.

Konsertissa esitetään Leri Leskisen ja Rajattoman sovittamia uusia versioita artistien omista kappaleista sekä tunnetuista joululauluista. Rajaton esittää konsertissa myös omia joululaulujaan. Konsertin juontaa Susanna Laine. Osta lippusi nyt ja tuet HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi.

Joulun tähdet -konsertti esitetään Nelosella joulukuussa 18., 20. ja 24.12. Konsertti on yksi joulunajan katsotuimpia TV-ohjelmia.


HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka auttaa vuosittain valtakunnallisesti kymmeniätuhansia ikäihmisiä, nuoria, lapsiperheitä ja erityisryhmiä.

Lue lisää HelsinkiMissiosta.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00

Nettisivuilta ja puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovet klo 19:30
Showtime klo 20:00

Kesto n. 1,5h

Esteetön sisäänkäynti Sepänkadun puolelta.