EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 12. - La 19.12.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Joulumusarit

Joulumusarit Liput

LIPUT & INFO

Joulumusarit muuntautuu yksipäiväiseksi digitapahtumaksi - striimataan lauantaina 12.12. Valkeakosken Kaupunginteatterissa

Joulumusarit on päätetty perua pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Tapahtuma muuntautuu yksipäiväiseksi digitapahtumaksi, jossa esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen sekä juuri uuden levynsä julkaissut Maustetytöt. Jokainen pääsee nauttimaan ohjelmasta kotona omalla sohvalla.

Joulumusareita tukemassa ovat Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Sanomat, Valkeakosken Energia, Paperiliitto, AKT, Talentia sekä Kuluttajaosuustoiminnan Säätiö. 

AIKATAULU:

Lauantai 12.12.

19:00 Maustetytöt
20:30 Vesterinen Yhtyeineen

Facebook
Instagram
Youtube

***

Tapahtumaan paikan päälle sekä perjantain streamiin ostetut liput voi joko vaihtaa lauantain stream-lippuihin tai palauttaa 31.12.2020 mennessä.

Vaihda lippusi stream-lippuun soittamalla Tikettiin tai lähettämällä viesti osoitteeseen hei@tiketti.fi . Liitä viestiin lippukoodi sekä tieto siitä, että haluat vaihtaa liput lauantain stream-lipuiksi. Muista ilmoittaa erotuksen palautusta varten myös IBAN-muotoinen tilinumero.

Palauta lippusi täyttämällä lomake osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja . Voit palauttaa käyttämättömän lippusi 31.12.2020 mennessä. Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.

Myös lauantain streamin aloitusaika on muuttunut, ja uusi aika on klo klo 18:45. Lauantain stream-liput käyvät streamin katseluun sellaisenaan.

www.valmu.com


Stream-lippu

Voit osallistua tapahtumaan live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan streamia osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Lähetys aktivoituu lauantaina klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00.

Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Lauantain tallenne on ostettavissa 19.12.2020 klo 21:00 asti, katsottavissa klo 23:59 asti. Stream-lipulla voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.

Liitto- ja osastoalennukset

Jäsennumero tulee antaa oston yhteydessä. Alennus on henkilökohtainen ja rajoitus 1 kpl / hlö. HUOM! Liittoliput ovat nimetyt ja henkilöllisyys tarkastetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Osastoalennuksissa on huomioitu liiton alennus valmiiksi.

Liittolippujen ostajien yhteystiedot ja jäsennumero luovutetaan tapahtuman järjestäjälle jäsenyyden tarkistamiseksi.

Valkeakosken kaupunginteatteri
Valkeakoskenkatu 17, 37600, Valkeakoski