EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 1.3.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Josh Rouse (USA), Vetiver (USA)

Josh Rouse (USA), Vetiver (USA) Liput

JOSH ROUSE JA VETIVER MAALISKUUSSA HELSINKIIN

Luvassa on ainutlaatuinen erikoisilta, kun kaksi Amerikan indiepiirien hienointa laulaja-lauluntekijää, Josh Rouse ja taiteilijanimellä Vetiver tunnettu Andy Cabic saapuvat Helsingin Tavastia-klubille. He soittavat yhteisillan, jossa molemmat antavat maistiaisia laajasta ​​indierock ja -folk -tuotannoistaan. 

Vuonna 1998 julkaistun debyyttialbuminsa "Dressed Up Like Nebraska" jälkeen Josh Rouse on vakiinnuttanut asemansa yhtenä sukupolvensa parhaista laulaja-lauluntekijöistä, ja on niitannut itsensä juurevan ja älykkään amerikan popin kärkinimien listalle. Rouse on julkaissut uransa aikana yhteensä 13 studioalbumia – viimeisimpänä joulualbumi "The Holiday Sounds of Josh Rouse" vuonna 2019 – työskennellyt mm. Lambchopin Kurt Wagnerin kanssa ja kiertänyt Grant-Lee Phillipsin, Mark Eitzelin, Aimee Mannin ja Vic Chesnuttin kanssa.

"Joka kerta kun olen tehnyt levyn, olen yrittänyt tehdä siitä erilaisen kuin viimeksi", Rouse sanoo.

”Minua on aina kiehtonut erilaisen musiikkityylit. Mutta loppujen lopuksi, vaikka kuinka eklektistä yritän siitä tehdä, ääneni ja melodinen herkkyys sitovat asiat yhteen”, hän jatkaa.

Andy Cabic on amerikkalainen lauluntekijä Vetiver-nimen takana. Cabic teki itsensä tunnetuksi Kalifornian folkskenessä 2000-luvun alussa julkaistessaan ensimmäisen nimikkoalbuminsa, mikä johti yhteistyöhön ja konsertteihin Devendra Banhartin ja Joanna Newsomin kanssa. San Franciscon kaupunkikulttuuria Vetiver on vuodattanut jo seitsemään studioalbumiinsa, joista uusin lisäys, lempeä ja melodinen "Up on High", julkaistiin vuonna 2019. Hän on kiertänyt muun muassa Wilcon, Fleet Foxesin ja The Shinsin kanssa.


www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 1.3.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot