EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.11.2023  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Josefiina Vannesluoma & Mortal Lease

Flame Jazz: Josefiina Vannesluoma & Mortal Lease Liput

Flame Jazz: Josefiina Vannesluoma & Mortal Lease

Josefiina Vannesluoma – laulu
Mikael Myrskog – piano
Joonas Tuuri – kontrabasso
Ville Luukkonen – rummut

Josefiina Vannesluoma on turkulaissyntyinen jazzlaulaja ja säveltäjä, joka tunnetaan mm. lauluyhtye Signestä. Hänen ilmaisussaan kuuluu monipuolinen kiinnostus aina jazzin perinteistä brasilialaiseen musiikkiin ja nykyklassisesta vapaaseen improvisaatioon.

Suomen eturivin nuorista jazzmuusikoista koostuva Mortal Lease tulkitsee Vannesluoman sävellyksiä Edith Whartonin runoihin. Yhtyeen nimi viittaa vuonna 1909 julkaistuun sonettisarjaan (suom. ‘Kuolevaissopimus’), joka autobiografiseksi tulkittuna kuvaa Whartonin pökerryttävää ihastumista sekä sen aiheuttamaa kamppailua kirjailijuudesta ja omasta tilasta vielä kypsällä iällä. Intohimoiset kielikuvat kipinöivät jazzyhtyeen käsittelyssä sinfonisiksi kohtauksiksi. Turkulainen Flame Jazz Records julkaisee yhtyeen debyyttialbumin syksyllä 2023.

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.